Frihedsmuseet - værkbesøg

Hvordan skaber man et museum på et sted, der dybest set ikke har brug for en ny bygning? Hvordan anerkender man fortiden, samtidig med at der skabes noget nyt?

Frihedsmuseet. Foto: Jens Lindhe

Tidspunkt:

D. 09.06.2022 Kl. 15.30

Arrangeret af:

Arkitektforeningen København

Sted:

Frihedssmuseet, Esplanaden 13, 1263 København

Tag med Arkitektforeningen København på værkbesøg og hør arkitekt MAA Peter Thorsen fra Lundgaard & Tranberg fortælle om tankerne bag den nye museumsbygning, og Ulrik Abild, bygnings- og projektchef ved Nationalmuseet, fortælle om forhistorien og udstillingskonceptet.

Vi mødes kl. 15.30 foran museet og hører lidt om omgivelserne, før vi går ind og fortsætter i caféen. Her kan man (for egen regning) forsyne sig i caféen. Besøget varer cirka indtil lukketid kl. 17.00,og de der har lyst og tid, kan følges til en afsluttende øl/kaffe og løs snak på et af de nærliggende serveringssteder.

Tilmelding

Frihedsmuseet | Billetter | København | Andet | Billetto — Denmark
Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er der udsolgt kan du skrive dig på venteliste. Du får automatisk besked, hvis der kommer afbud.

Hvis du er tilmeldt, og alligevel bliver forhindret, forventes du at melde fra min. et par dage før, så andre på evt. venteliste kan deltage. Arrangementet er gratis – og kun for MAA’er

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +