Hvordan lykkes vi med den blandede by?

Foreningen af Byplanlæggere og Arkitektforeningen samler centrale stakeholders til en paneldebat om, hvad deres byvision er, og hvilken proces der skal til for at skabe byliv, boligliv og bæredygtige bykvarterer.

Visualisering af JernbaneByen. Arkitekt: COBE.

Tidspunkt:

14.10.2021 kl. 16-18

Arrangeret af:

Foreningen af Byplanlæggere og Arkitektforeningen

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Nye mønstre for bosætning, adfærd og indkøb stiller nye krav til vores byer og bykvarterer. Udviklingen på boligmarkedet og krav om bæredygtighed på konkurrencevilkår påvirker den måde, som vi udvikler byer på. Planlægningen sker i tværgående samarbejder. Levende og mangfoldige byer efterspørges, men er der overhovedet en kollektiv opfattelse af, hvad det er? Og hvilke udfordringer giver blandede byfunktioner og boligliv?

Hør hvad kommunen, entreprenøren, udvikleren, iværksætteren og arkitekten mener forudsætningerne er, hvor ansvaret ligger og hvad mulighederne er.

Paneldeltagerne er med til at præge en række markante, nye byudviklingsprojekter – herunder arkitekturen og byrummene – og i sidste ende brugernes og beboernes hverdag. Kom og mød aktørerne bag Jernbanebyen, Grønttorvet i Valby, Køge Kyst, BaneGaarden, Væksthuset i Randers og Stationskvarteret i Glostrup.

Debat

Bland dig i debatten, når vi byder velkommen til projektchef på Jernbanebyen, Rune Boserup fra COBE Arkitekter, Iværksætter Søren Eilertsen fra BaneGaarden og Haver til Maver, By- og boligudviklingschef Mette Mogensen fra Domea, Direktør Hans-Bo Hyldig fra FB-gruppen, Direktør Henrik Mielke fra entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen og Vicedirektør Tove Frederiksen fra Frederiksberg Kommune og forhenværende Projektdirektør for Køge Kyst.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +