Infomøde: Gør en forskel for en kriseramt familie på Fyn

Har du lyst til at anvende din arkitektfaglighed i en ny og meningsfuld sammenhæng? Så bliv frivillig i "Fra Bolig til Hjem" – et projekt som Røde Kors og Arkitektforeningen har udviklet sammen. Lige nu mangler vi akut frivillige på Fyn, som vil hjælpe en kriseramt kvinde med at omdanne sin bolig til et rigtigt hjem. Kom med til infomøde i Odense og hør, hvordan du nemt kan gøre en forskel.

Tidspunkt:

13.05.2024 kl. 17:00 - 19:00

Sted:

Cafe Vivaldi, Vestergade 33 i Odense

Pris:

Gratis for MAA
Gratis for Studerendemedlem af Arkitektforeningen
Gratis for Ikke-medlem
Gratis for FORUM-medlemmer

Tilmelding ikke længere muligt

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Med projektet ’Fra bolig til hjem’ bruger frivillige arkitekter deres faglige indsigt til at hjælpe voldsramte familier med at indrette deres bolig, så de fysiske rammer skaber ro og tryghed i familiernes nye liv. Flere end 90 arkitekter har allerede hjulpet voldsudsatte kvinder rundt omkring i Danmark med at skabe et hjem i de boliger, de flytter ind i efter et ophold på  krisecenter.

Lige nu mangler vi frivillige arkitekter på Fyn, som vil hjælpe en kriseramt familie.

Gør en stor forskel med en lille indsats

Med en forholdsvis lille indsats kan du gøre en stor forskel. Du bliver i en kort periode knyttet til en kriseramt kvinde og hendes børn, der er flyttet fra krisecenter og har bedt om hjælp og støtte til at indrette et hjem. Med din faglighed hjælper du familien med at tænke boligen på en ny måde og skabe rum- og funktionsløsninger, der skaber gode rammer for deres daglige liv.

Din indsats indebærer 3-5 møder, hvor du sammen med kvinden arbejder med budget, indretning og indkøb og dermed bidrager til at skabe en varig, positiv forandring i hendes liv.

Vil du vide mere?

Interesseret? Så kom og mød os for en uformel snak i Odense. Her møder du Røde Kors’ aktivitetsleder samt nogle af de arkitekter, der allerede bidrager som frivillige. Projektet henvender sig primært til arkitekter, men andre fagligheder er også velkomne.

Charlotte Gade

Projektleder

+45 30 85 90 17

chg@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +