Konference: Made in More Sustainable Concrete

Den 24. november samler Bæredygtig Beton-initiativet for anden gang byggeriets aktører til en status på grøn omstilling i betonbranchen. Tilmelding senest 16. november.

Tidspunkt:

24.11.2022 kl. 9.00 - 16.15

Arrangeret af:

Dansk Beton, Dansk Betonforening, We Build Denmark, DTU, Teknologisk Institut og Aalborg Portland

Sted:

Industriens Hus i København

Meget er sket indenfor grøn omstilling af byggeriet de seneste år, hvor stadigt flere virksomheder får implementeret mere bæredygtige løsninger.

Siden lancering af Bæredygtig Beton initiativet i 2019 er efterspørgslen på bæredygtigt byggeri steget år for år, og næste år indføres krav til CO2 for byggeriet. På konferencen Made in Sustainable Concrete gjorde vi i 2019 for første gang status og samlede byggeriets aktører til en dag med drøftelser af, hvor langt vi var nået, og hvad der skal til for at nå helt i mål.

Nu gør vi det igen med konferencen Made in More Sustainable Concrete den 24. november 2022 i Industriens Hus i København.

Mød blandt andre: Lise Aaen Kobberholm, vicedirektør i Bolig- og
Planstyrelsen, Hans-Bo Hyldig, adm. dir. i FB Gruppen, John Provis, professor ved University of Sheffield og Troels Dam Madsen, Associate Design Director i Henning Larsen. Og en lang række andre oplægsholdere. Moderator er arkitekt og tv-vært Ane Cortzen.

Programmet afsluttes kl. 16.15 med “betoncafé” og netværk.

Se hele programmet her

Tilmeld dig her

Konferencen er arrangeret af: Dansk Beton, Dansk Betonforening, We Build Denmark, DTU, Teknologisk Institut og Aalborg Portland.

Læs mere om Bæredygtig Beton initiativet på www.baeredygtigbeton.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +