Morgenmøde: Få FN’s verdensmål med i bygge- og konkurrenceprogrammer

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen har udviklet et Verdensmålsbarometer, og på dette online morgenmøde får du en hurtig indføring i, hvordan barometret fungerer og hvordan det kan skabe værdi som dialogredskab.

Udsnit af Verdensmålsbarometer.

Tidspunkt:

15.09.2021 kl. 08:15 – 09.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen

Sted:

Online

Stadig flere bygherrer, både private, almene og offentlige, har en strategi om at leve op til FN’s 17 verdensmål (SDG’ere). Men hvordan skabes en god dialog om konkretiseringen af mål og delmål mellem bygherren, bygherrerådgiveren og/eller arkitekten, når de skal omsættes i et konkurrence- eller byggeprojekt? Deltag i lanceringen af Verdensmålsbarometret som dialogredskab, der hjælper med at gøre det abstrakte konkret.

Alt peger på, at Verdensmålene i disse år bliver byggeriets udgangspunkt for at få hold på bæredygtigheden i byggeprojekterne, og det starter allerede i programmeringen. Det gælder uanset om projektet formes gennem en konkurrence, skitseprojekt eller direkte gennem udbud på baggrund af byggeprogrammet. Derfor er det vigtigt at få styr på bygherrens bæredygtighedsstrategi og prioriteter fra første færd, så ressourcerne anvendes hensigtsmæssigt og forventningerne er på plads tidligt i forløbet.

Til dette formål har Arkitektforeningen og Bygherreforeningen udviklet et Verdensmålsbarometer, og på dette online morgenmøde får du en hurtig indføring i, hvordan barometret fungerer og hvordan det kan skabe værdi som dialogredskab.

Program

Kl. 08.15 – 08.30
Introduktion til Verdensmålsbarometret v/udviklingschef Dorte Sibast, Arkitektforeningen, og projektchef Graves Simonsen, Bygherreforeningen.
Kl. 08.30 – 09.00
Spørgsmål fra deltagerne
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet for at få online adgang.
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +