Reinhold Martin: Microcosm Macrocosm

Kom med, når Simian præsenterer Microcosm Macrocosm, en talk med arkitektur- og mediehistoriker Reinhold Martin.

Foto: Reinhold Martin og Lennart Wolff og Elisa R Linn

Tidspunkt:

July 1, 2023, 14.00

Sted:

Dan Graham Pavilion, Ørestad Bypark

Arrangeret af:

Simian

Den uafhængige kunsthal Simian i Ørestad præsenterer Microcosm Macrocosm – en talk med arkitektur- og mediehistoriker Reinhold Martin.

Arrangementet finder sted i kunstneren Dan Grahams skulpturelle pavillon Big Loop Becoming A Small Loop (2015), der ligger i Byparken i Ørestad.

I samtalen zoomer Martin ud fra det specifikke ved Irma Hünerfauths Fluxus- og kybernetiske kunst, som kan ses på Simian, til omfanget af de omkringliggende infrastrukturer og de urbane og sociale forhold i Ørestad til det fremherskende neoliberale regime og den vedvarende indflydelse af global systemtænkning.

Som en del af udstillingen Irma Hünerfauth – Speaking Boxes i dialog med Planned City Cinema er talken organiseret og modereret af Elisa R. Linn og Lennart Wolff.

Læs mere her

Reinhold Martin er arkitektur- og mediehistoriker, professor i arkitektur på Graduate School of Architecture, Planning, and Preservation på Columbia University og kommende formand for Columbias Committee on Global Thought. På Columbia har Martin også ledet Temple Hoyne Buell Center for American Architecture fra 2008 til 2021, og han har været formand for Society of Fellows / Heyman Center for the Humanities. Han var med til at grundlægge tidsskriftet Grey Room, og hans bøger omfatter The Organizational Complex: Architecture, Media, and Corporate Space (MIT, 2003); Utopia’s Ghost: Architecture and Postmodernism, Again (Minnesota, 2010); The Urban Apparatus: Mediapolitics and the City (Minnesota, 2016); og Knowledge Worlds: Media, Materiality, and Making of the Modern University (Columbia, 2021).

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +