Netværksmøde: Bevaring i Grønland

Hvordan forholder man sig til bevaring i de grønlandske byer og bygder? Og hvordan sikrer vi Grønlands bygningsarv i fremtiden? Hør Inge Bisgaard fortælle om arbejdet med bevaring i Grønland i Arkitektforeningens arktiske netværk. Netværket er åbent for MAA'ere og medlemmer af FORUM.

Foto: Kangaamiut. Fotograf: Alexander Beck

Tidspunkt:

02.12.2022

Arrangeret af:

Arkitekter MAA Sofie Frydenrejn Johansen og Alexander Beck

Sted:

Online

Hvordan forholder man sig til bevaring i de grønlandske byer og bygder? Og hvordan sikrer vi Grønlands bygningsarv i fremtiden? Det kan du høre mere om til næste online-møde i Arkitektforeningens arktiske netværk, når Inge Bisgaard,  bygningsfaglig museumsinspektør hos Grønlands Nationalmuseum & Arkiv, fortæller om  arbejdet med bevaring i Grønland.

Program for online-mødet

  • Introduktion og velkommen til det arktisk faglige netværk v/ Sofie Frydenrejn Johansen og Alexander Beck
  • Inge Bisgaard: Hvordan har arbejdet med bevaring i Grønland udviklet sig? Hvordan forholder man sig til bevaring i de grønlandske byer og bygder, og hvordan sikrer vi Grønlands bygningsarv i fremtiden?
  • Arrangementer i netværket i 2023
  • Eventuelt

Om netværket

I Arktisk Netværk deler vi erfaringer med at skabe sammenhængende planlægning og lokalforankret arkitektur i de arktiske egne.

Netværksmøderne er for alle MAA’ere og medlemmer af FORUM, der arbejder med arkitektur – herunder planlægning, formgivning, skitsering og projektering. Både grønlandske arkitekter og arkitekter, der bor uden for landets grænser, men arbejder med arkitektfaget i de arktiske egne, kan deltage i møderne.

Møderne foregår digitalt, men vi vil bestræbe os på at afholde ét fysisk møde om året, hvor deltagerne på skift kan være vært og på den måde få mulighed for at sætte fokus på den lokale praksis og særlige områder.

Se mere om netværket og datoer for de næste møder her

 

 

Bliv en del af Arkitektforeningens nye tværfaglige netværk

FORUM for Arkitektur

For dig der arbejder professionelt med arkitektur, by- og landskabsplanlægning. Som en del af FORUM får du adgang til fire tværfaglige temarrangementer og en lang række af Arkitektforeningens øvrige netværk og aktiviteter,

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +