Netværksmøde: Plan 22+

Lige straks udvælges de første pilotprojekter under Plan 22+. Vær med når sekretariatsleder Britt Vorgod Pedersen løfter sløret for tankerne bag den kommende udpegning af projekterne og hør mere om de vidensprojekter der sættes i gang sideløbende hermed.

Foto: Andreas Hvidt, Byplanlaboratoriet

Tidspunkt:

24.05.2023 kl. 14.00-15.30

Sted:

Microsoft Teams

Arrangeret af:

Planfagligt Netværk

Pris:

Kræver medlemskab

Tilmeld dig

Tilmeldingsfrist: 24.05

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Sekretariatschef Britt Vorgod Pedersen, Plan 22+, vil på dette møde fortælle om den kommende udpegning af pilotprojekter samt de vidensprojekter der sideløbende hermed sættes i gang.

Ift. Pilotprojekterne vil Britt løfte sløret for, hvad der er kommet ind af projekter, og hvilke forventninger hun har til, hvad de udpegede projekter vil omhandle, og hvorfor de emner er vigtige lige nu.

Vidensprojekterne der skal sættes i gang kan være tilknyttet pilotprojekterne, men vil også tage fat på andre emner, som ikke berøres i første runde af pilotprojekter. Her er input fra vores netværk velkomne.

Om Plan 22+

Plan22+ er en femårig indsats fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen og Realdania, som frem mod 2027 skal udvikle ny viden og redskaber til at indfri klimamålsætninger gennem den fysiske planlægning.

Tilmelding

Deltagelse i mødet kræver medlemskab af Arkitektforeningens planfaglige netværk. Netværket er åbent og gratis for alle medlemmer af foreningen (MAA og FORUM). Tilmelding til netværket og mødet sker ved at sende en mail til: Katrine Østergaard Bang. Husk at notere dit medlemsnr. i mailen.

Om Planfagligt netværk

Læs mere om Arkitektforeningens planfaglige netværk og se datoer for de kommende møder her.

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +