Vil du søge Projekt START? Kom til manifestworkshop i Aarhus

Nu får nyetablerede tegnestuer igen mulighed for at byde ind og blive en del af Projekt START – et fælles initiativ fra Dreyers Fond og Arkitektforeningen, som skal matche nyetablerede tegnestuer med mindre opgaver i kommunerne. Den 3. marts 2022 afholdes workshop for ansøgere på Arkitektskolen Aarhus.

Maatullin Skole, Helsinki, af Fors Arkitekter. Visualisering: Maatullin Skole i Helsinki af Fors Arkitekter & Rebecka Blomqvist

Tidspunkt:

Den 3. marts,kl. 14.00-17.00

Sted:

Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 Aarhus

Arrangeret af:

Dreyers Fond og Arkitektforeningen i samarbejde med LINKED/Arkitektskolen Aarhus

Kontakt

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Med Projekt START vil Dreyers Fond og Arkitektforeningen gøre det nemmere for vækstlagets tegnestuer at få fodfæste på markedet. Vi matcher nyetablerede talenter med konkrete opgaver i kommunerne, og målet er, at begge parter skal få øjnene op for samarbejdets muligheder.

Vil du søge om at blive en del af projektet, deltager du ved at sende en ansøgning senest den 30. marts 2022.

Ansøgningen afleveres i form af et manifest med en understøttende portefølje, som i det videre forløb vil fungere som visitkort og indgang til dialogen med de potentielle bygherrer.

På workshoppen, som gennemføres i samarbejde med LINKED/Arkitektskolen Aarhus, får du tips og inspiration til, hvordan du kan udvikle dit manifest. Gennem oplæg, konkrete øvelser og feedback vil du få sparring til at afklare din faglige drivkraft og gengive din tegnestues faglige styrker, visioner og mål. Mød blandt andet Martin Søberg fra Det Kongelige Akademi, som vil fortælle om manifestet som udtryk samt en yngre tegnestue, der har haft succes med at etablere sig og finde sin form.

Program:

  • Velkomst og introduktion til dagen
  • Oplæg fra tegnestue
  • Øvelse og feedback
  • Pause
  • Oplæg fra Martin Søberg
  • Øvelse og feedback
  • Afrunding og information om ansøgning til START

Workshoppen finder sted den 3. marts, klokken 14-17 på Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 Aarhus.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Meld dig til ved at sende en mail en mail fagkonsulent Sidsel Gelting Hodge på sgh@arkitektforeningen.dk.

Kontakt

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Parken ved Spinderihallerne i Vejle af DET BLÅ

Vil du vide mere om START?

Læs om projektet og se, hvordan du søger

Med Projekt START vil Dreyers Fond og Arkitektforeningen gøre det nemmere for vækstlagets tegnestuer at få fodfæste på markedet. Vi matcher nyetablerede talenter med konkrete opgaver i kommunerne. Målet er, at begge parter skal få øjnene op for samarbejdets muligheder.

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +