Udbud med (u)afklaring?

Er der forhandlingsmetoder, der kan skabe mere effektivt og værdiskabende byggeri med færre konflikter og større sikkerhed om kvalitet, tid og pris? Onlinemøde i Arkitektforeningens Konkurrence- og udbudsnetværk.

Foto: Laura Stamer

Tidspunkt:

11.04.2024 kl. 15:30 - 17:00

Sted:

Online

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Pris:

Kun for medlemmer af Konkurrence- og udbudsnetværket

Tilmelding ikke længere muligt

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Hvilke overraskelser dukker op, når bygherren søger afklaring gennem konkurrencer og udbudsprocesser? Er der myter, der kan aflives og nye metoder, der er langt bedre end de gængse?

Det vil Torkil Schrøder-Hansen, erhvervs-ph.d.-studerende ved Københavns Universitet og fagleder for udbudsret i DI Byggeri fortælle mere om, når han til næste møde i Arkitektforeningens Konkurrence- og udbudsnetværk deler ud af nye indsigter og viden fra sit ph.d.-projekt om værdiskabelse gennem forhandlingsformen. Her sætter han udbudsretlige rammer og forhandlingsteori under lup.

Projektet er et samarbejde mellem DI Byggeri, Københavns Universitet og Realdania.

”Vi kender alle historier om byggeprojekter, hvor tid og økonomi ender med ikke at holde. Det kan bl.a. skyldes, at parterne ikke har afklaret relevante forhold, før kontrakten er indgået, og det kan gøre det vanskeligt at få afdækket udfordringer og risici. Her spiller konstruktiv dialog og forhandlingsteori potentielt en vigtig rolle. Der er derfor et stort behov for at analysere, hvad der foregår i forhandlingsrummet, og om der kan skabes mere værdi for parterne” siger han blandt andet.

Normalt inviterer vi et netværksmedlem til at stille de indledende spørgsmål til oplæg, men denne gang vil Torkil Schrøder-Hansen stille netværksmedlemmerne spørgsmål efter sit oplæg. Så deltag og kom med dine egne svar på myter og metoder, der virker.

Hvem kan deltage?

Dette arrangement er for medlemmer af Arkitektforeningens Konkurrence- og udbudsnetværk, læs mere om netværket og meld dig ind her.

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +