Webinar: Arkitekturens Dag – et redskab til dialog og lokal forankring

Inspirationswebinar for dig, der overvejer at holde et arrangement på Arkitekturens Dag. Hør om Vejle Kommunes erfaringer med at bruge dagen som et strategisk dialogredskab – til at komme i kontakt med borgerne. Og få tips og tricks fra Landsbyggefonden til at bruge et socialt arrangement som redskab til at engagere beboerne i forandrings- og renoveringsprojekter.

Tidspunkt:

18.04.2024 kl. 14:00 - 15:30

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Pris:

Gratis for MAA
Gratis for Studerendemedlem af Arkitektforeningen
Gratis for Ikke-medlem
Gratis for FORUM-medlemmer

Tilmeld

Tilmeldingsfrist: 18.04.2024

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Hver dag er arkitekturens dag, men den første mandag i oktober er det officielt Arkitekturens Dag i hele verden – en årlig festdag, hvor man rundt omkring i landet har mulighed for at opleve og få indblik i aktuelle byudviklingsprojekter, komme helt tæt på smuk arkitektur og blive klogere på arkitekturens betydning for samfundet og vores daglige liv.

Årets tema: Arkitekturen under forandring

Årets tema er ‘Arkitekturen under forandring’, og igen i år opfordrer Arkitektforeningen hele branchen – og andre med interesse for det byggede miljø – til at byde ind med arrangementer, debatindlæg og andre tiltag, som hjælper til at bringe arkitekturen helt øverst på dagsordenen.

Dagen er en oplagt anledning til at vise, hvordan arkitekturen former vores verden, og hvordan den hele tiden forandrer sig – og at udbrede denne viden til alle dem, som til daglig lever i og med arkitekturen. Arkitekturens Dag falder i år den 7. oktober (og mange bruger også dagene før eller efter).

Dette webinar er for dig, der overvejer at blive arrangør. Vi belyser, hvordan man kan bruge Arkitekturens Dag som et redskab for dialog og lokal forankring. Og hvordan man skaber det gode og engagerende arrangement, som inddrager og får lokale borgere til at interessere sig for arkitekturen og byudviklingen dér, hvor de bor.

Program

Du møder:

Stadsarkitekt Lisbet Wolters, Vejle Kommune, som deler ud af sine erfaringer med at bruge Arkitekturens Dag som strategisk og kommunikativt redskab? Hvorfor giver det mening for kommuner og organisationer at markere Arkitekturens Dag? Og hvordan bruger Vejle Kommune begivenheden til at sætte fokus på aktuelle projekter, bringe lokale aktører i spil og komme i kontakt med borgerne?

Chef for Landsbyggefondens bystrategiske team Anita Pedersen, LBF, der fortæller om deres erfaringer med at bruge et socialt arrangement som redskab til at engagere beboerne i forandrings- og renoveringsprojekter.

Den 30. april afholdes endnu et webinar for arrangører med fokus på årets tema for Arkitekturens Dag: Arkitekturen under forandring.

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Odsherred Teater, et projekt af Christensen & Co, STED og Primus. Foto: Niels Nygaard

Vil du vide mere om Arkitekturens Dag og årets tema?

Arkitekturens Dag falder i år den 7. oktober, og Arkitektforeningen inviterer atter jer – arkitekter, tegnestuer, kommuner, foreninger, fonde, kulturinstitutioner m.fl. – til at være med til at markere dagen med et arrangement. Årets tema er ‘Arkitekturen under forandring’.

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +