Medlemsfordele

Medlemskab af Arkitektforeningen giver dig først og fremmest ret til titlen ‘arkitekt MAA’. Men du får også adgang til en lang række andre tilbud. Få overblikket her.

Kurser med rabat

Styrk din faglighed

Arkitektforeningen har kurser, der er tilpasset din arkitektfaglighed. En efteruddannelse hos Arkitektforeningen giver dig både ny viden og et udvidet, fagligt netværk fra hele landet.

Kontante fordele

Se alle vores rabataftaler

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens feriebolig, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Standens fagblad

Arkitekten

Få standens fælles tidsskrift i postkassen 10 gange årligt

Nyt fra Arkitekten

Hjælp til din karriere

Vi hjælper dig videre

Som arkitekt MAA kan du få rådgivning om karriere og efteruddannelse hos Arkitektforeningen. Gør for eksempel brug af vores mentorprogram eller meld dig til fagmakkerordningen.

Få politisk indflydelse

Bland dig i vores arbejde

Brug din faglighed i Arkitektforeningen. Bliv vores lokale stemme, vær med til at skabe debatter, arrangementer og netværk.

Lej vores feriebolig

Priors Hus er et af de ældste huse i Ærøskøbing og for nylig skånsomt restaureret. Huset kan lejes af arkitekter MAA

Lej Priors Hus